Како се станува член на
NORTH MACEDONIA ACTIVE?

Секој фитнес и велнес тренер, вработен или сопственик на фитнес или велнес студио е добредојден да се приклучи на асоцијацијата преку пополнување на пристапница за членство.

Ценовник за членство

Придобивки доколку станете партнери и поддржувачи на асоцијацијата

Пристапница за членство

За да станете член на North Macedonia Active, пополнете го следниов формулар: