North Macedonia
Active

Подобри стандарди, подобар велнес!

Кои сме ние?

North Macedonia Active е асоцијација креирана за да ги подобри стандардите и условите во фитнес и велнес индустријата со што ќе охрабри поголема понуда, иновации, дигитализација и поголема инклузивност на нашите сограѓани.

Секој фитнес и велнес тренер, вработен или сопственик на фитнес или велнес студио е добредојден да се приклучи на асоцијацијата.

Ве повикуваме заедно да се избориме за здрав живот во секое домаќинство и нула сива економија во фитнес и велнес секторот! 

Зошто да ни се придружите?

Изложеност на брендот

Изложеност на вашиот бренд пред тренери, фитнес центри, велнес центри, заедници од активни луѓе и идните лидери во оваа индустрија.

Можности за јавно говорење на настани

Можност за промоција на вашата компанија и вработени на настани организирани од асоцијацијата.

Промоција на настани

Промоција преку мрежата на асоцијацијата и застапеност на сите настани и едукации што ги организираме.

Пристап до релевантни ресурси

Пристап до релевантни ресурси (слики, видеа и истражувања) што ќе помогнат за постигнување на маркетинг целите на вашата компанија.

Промоција на лого

Поставеност на логото на нашата веб-страница и на сите промотивни материјали содржини што ќе ги користиме за промоција на асоцијацијата.

Претставување пред институциите

Зголемена видливоста на вашиот бренд пред институциите и поголемо едуцирање на компаниите и индивидуалците во секторот и соработка со Europe Active. ​

Кои се нашите членови?

Ценовник за Партнер

За да бидете член на асоцијацијата, изберете еден од 2та пакети за спонзорирање:

Пакет 1 - Златен партнер

Пакет 2 - Платинум партнер

Придобивки доколку станете партнери и поддржувачи на асоцијацијата

Како да ни се придружите?

Сакате да бидете дел од North Macedonia Active и заедно да ги подобриме стандардите и условите во фитнес и велнес индустријата?

Ве охрабруваме да го пополните нашиот формулар за членство и заедно да го избереме пакетот што најдобро ќе го промовира вашиот бренд.