Како се станува член на
NORTH MACEDONIA ACTIVE?

Секој фитнес и велнес тренер, вработен или сопственик на фитнес или велнес студио е добредојден да се приклучи на асоцијацијата преку пополнување на пристапница за членство.

Што велат нашите членови?

Да се биде дел од North Macedonia Active значи дека моите потреби и аспирации како фитнес тренер се слушнати и препознаени. Драго ми е што заедно со истомисленици конечно имам можност да се борам против сивата економија во фитнес индустријата.
Ivana Fitness Couch
Ивана
Фитнес тренер
Преку North Macedonia Active, фитнес и велнес секторот конечно доби свој глас и свој претставник во општеството. Како сопственик на фитнес студио, чест ми е за можноста да имам импакт врз подобрување на условите и инфраструктурата на фитнес студијата во државава.
Nikola Fitness Couch
Стефан
Сопственик на фитнес студио
Долго време барав начин како да го изложам мојот бренд пред лидерите во велнес индустријата. Преку North Macedonia Active ги имам сите потребни ресурси и алатки за да го промовирам моето велнес студио пред домашната јавност.
Stefan Fitness Instructor
Никола
Сопственик на велнес центар

Пристапница за членство

За да станете член на North Macedonia Active, пополнете го следниов формулар:

Кои се нашите членови?

Како да ни се придружите?

Сакате да бидете дел од North Macedonia Active и заедно да ги подобриме стандардите и условите во фитнес и велнес индустријата?

Ве охрабруваме да го пополните нашиот формулар за членство и заедно да го избереме пакетот што најдобро ќе го промовира вашиот бренд.