за нас

Ја основавме асоцијацијата North Macedonia Active бидејќи фитнес и велнес секторот нема глас и свој претставник во општеството.

Сакаме да го подигнеме нивото на едукација и промоција на фитнес и велнес студијата во државата, да ја подобриме инфраструктурата на објектите, да го ревидираме законот за спорт и регулативите за спортски објекти, да имаме импакт врз даночните измени и да ја намалиме сивата економија.

Преку широка лепеза на активности, асоцијацијата ќе помогне да се зголеми видливоста на вашиот бренд пред институциите, ќе придонесе за поголемо едуцирање на компаниите и индивидуалците во секторот и соработка со Europe Active.

North Macedonia Active низ бројки

0
членови
0
проекти
0
градови
0
фитнес центри
0
велнес центри

Запознајте го нашиот тим

Josif-NorthMacedoniaActive founder

Јосиф Дамјанов

Претседател на North Macedonia Active

Магдалена Спасовска

Претседател на North Macedonia Active

Како да станете член?​

Сакате да бидете дел од North Macedonia Active и заедно да ги подобриме стандардите и условите во фитнес и велнес индустријата?